wonen in het carré praktische info

Interesse?

Voel je je aangesproken tot onze drie pijlers bewust leven, gemeenschapszin en ecologie en wil je graag bij ons komen wonen? Lees hier alle praktische info over wat je kunt doen om in aanmerking te komen.

Dit kun jij alvast doen

  • Check zelf of je aan de financiële voorwaarden voldoet. De voorwaarden vind je op deze pagina. Stuur ons aub geen informatie over je inkomen! Het wordt later door de woningbouwvereniging gecheckt.
  • Zorg dat je de inkomensverklaring 2021 van de belastingdienst in je bezit hebt.
  • Laat weten dat je interesse hebt door een e-mail te sturen naar de Werkgroep Nieuwe Bewoners: wgnieuwebewoners@hetcarre.nl

Praktische informatie over de selectie

We werken niet met een wachtlijst. Als er een woning vrijkomt, wordt er een selectiecommissie gevormd. Deze commissie bepaalt wie de nieuwe bewoner(s) wordt of worden. Uiteraard gaat daar een uitgebreide kennismaking aan vooraf!

De woningbouwvereniging heeft, in verband met de huidige woningnood, besloten om het minimum aantal bewoners te verhogen naar twee personen.

Vierkamerwoningen

Deze woningen zijn in principe geschikt voor minimaal 2 en maximaal 5 personen. De huurprijs is € 763,47,-.

De voorwaarde voor het gezamenlijk belastbaar jaarinkomen over 2021 is: tussen de € 32.675,- en € 45.000,- voor 2-4 personen.

En voor vijf personen minimaal € 32.675,- en maximaal € 49.000,-

Huurtoeslag is eventueel mogelijk bij deze woningen.

Als in 2021 niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan en nu aantoonbaar wel, kun je ook reageren. Let wel: i.v.m. privacy: stuur ons geen financiële gegevens toe. 

Ter info

We kunnen niet aan bovenstaande voorwaarden tornen. Ze zijn niet door ons bepaald. 

Vragen?